Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wordt beter gevonden in Google en genereer meer relevante bezoekers naar uw website

Dimpekt zorgt er voor dat klanten en prospects uw website snel en makkelijk vinden

Als B2B online marketing bureau weten we dat content koning is. Nu er elke minuut meer content op het web wordt geplaatst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de informatie op uw site precies dat doet wat het moet doen: makkelijk te vinden en te lezen zijn door machine en mens. Dit noemen wij zoekmachine optimalisatie (SEO), en gaat over het verhogen van het relevant organisch verkeer naar uw website en het activeren van uw kopers.

B2B SEO bureau dat B2B marketing echt begrijpt.

B2B-SEO brengt een aantal unieke uitdagingen met zich mee op het gebied van evoluerende producten, nieuwe technologieën en het opleiden van kopers. Wij begrijpen hoe organisch verkeer en een SEO-strategie in verband staat met het bredere B2B-koperspad en uw leadgeneratie doelstellingen.

Waarom B2B bedrijven voor ons kiezen

Hoge kwaliteit website verkeer

Wij richten ons op het genereren van niche kwaliteitsverkeer via B2B SEO & content marketing, in plaats van te gaan voor de grote zoekwoorden die veel verkeer kunnen binnenhalen, maar geen leads.

Meer gekwalificeerde leads

Betere zoekresultaten, kwaliteitsverkeer en kwaliteitsvolle leads betekent meer marketing gekwalificeerde leads (MQL's), meer MQL's betekent meer verkoop gekwalificeerde leads en uiteindelijk meer klanten. Onze focus op kwaliteit begint met een focus op de basis

Waardevollere leads

Door ons te richten op uw niche en belangrijke buyer peronsa's helpen wij de gemiddelde grote van uw leads te vergroten. We zijn op zoek naar leads van hogere kwaliteit om te zorgen voor een echt efficiënte inbound marketing strategie.

Ervaren WordPress-ontwikkelaars

Kwalitatieve SEO strategieën berusten op een grote ervaring met pagina's en het ontwerp van de website. Wij werken samen met ervaren WordPress-ontwikkelaars die ons helpen met de technische SEO.

B2B SEO diensten

Beheerde SEO strategie

Als SEO bureau kunnen wij uw B2B SEO strategie volledig beheren van concept tot en met de dagelijkse uitvoering.

Linkbuilding

Wij maken gebruik van tactische linkbuilding wanneer we op basis van onze audits kansen spotten om kwaliteit links te bouwen van websites van hoge domein autoriteiten.

Concurrent SEO Audits

Volledige on-site en off-site SEO audits om te ontdekken hoe uw website presteert ten opzichte van uw concurrenten, en om kansen te spotten.

Technische SEO

On page performance/snelheid, geoptimaliseerde content, gebruikerservaring en codestructuur, allemaal belangrijke onderdelen van een succesvol SEOfundament.

Trefwoord onderzoek

Sleutelwoord onderzoek is de data die de basis vormt van elke succesvolle B2B SEO & content strategie.

Content planning

Content planning is onderdeel van onze service. Wij gebruiken zoekwoord onderzoeksdata om krachtige contentstrategieën te creëren.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?