B2B online adverteren

Google Ads, LinkedIn, Twitter, Facebook & Instagram zijn allemaal kanalen die een rol kunnen spelen in een strategische B2B online marketingstrategie

Gebruik LinkedIn & Google Ads voor meer klanten

Betaalde zoekadvertenties, display en Youtube advertenties of social media advertenties zijn belangrijke onderdelen van een B2B online marketingstrategie waarbij u enige voorspelbaarheid wilt inbouwen in uw leadgeneratie. Terwijl u wacht op de waarde van uw SEO werk dat zich op langere termijn uitbetaald, kan online adverteren op korte termijn resultaat opleveren.

B2B SEO analyse

Minder volume, groter rendement. Kwaliteit boven kwantiteit.

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met PPC & betaalde zoekadvertenties gericht op nichemarkten die niet altijd de hoogste zoekvolumes hebben. Ze leveren echter vaak wel hogere transactiewaarden op, vaak tot in de miljarden euro’s. B2B gaat vaak over kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Waarom B2B bedrijven voor ons kiezen

Focus op conversies

Wij richten ons op het genereren van niche kwaliteitsverkeer via B2B SEO & content marketing, in plaats van te gaan voor de grote zoekwoorden die veel verkeer kunnen binnenhalen, maar geen leads.

Terug redeneren vanuit waarde

Wij werken terug van de gemiddelde dealwaarde of levensduurwaarde van uw klanten, om in te schatten hoeveel u zou moeten uitgeven aan acquisitie kosten met betrekking tot de conversie rate.

Afgestemd op de intentie van B2B-kopers

Vaak werken we in niche markten en dat betekent diepgaand trefwoordenonderzoek om de juiste doelgroep te begrijpen, afgestemd op de intentie van B2B-kopers, voor uw online advertentie campagnes.

UX, Ontwerp & Betaalde zoekadvertenties

Geweldige betaalde zoekadvertenties vereisen een geweldige pagina-ervaring op de landingspagina. Wij zijn experts in het bouwen van UX-gerichte landingspagina's die converteren.

B2B online adverteren diensten

Online advertentie strategie

Zomaar beginnen met adverteren is niet effectief. Vanuit de marketing scan van uw bedrijf, de content strategie en het zoekwoorden onderzoek beginnen wij.

Betaalde zoekadvertenties

Op basis van een gedegen zoekwoorden onderzoek binnen uw niche zetten bij betaalde zoekadvertenties op in Google en Bing.

LinkedIn advertenties

Benader de juiste beslissers in uw klantengroep via de unieke en gerichte advertentie mogelijkheden die LinkedIn te bieden heeft.

Youtube & Display advertenties

Zet uw content effectief in via Youtube en display advertenties. Overtuig uw klant door uw communicatie op een visuele wijze te communiceren.

Facebook advertenties

Ook Facebook advertenties kunnen interessant zijn voor uw B2B doelgroep. Door de juiste content aan de juiste beslissers te tonen, genereert u meer leads.

Retargeting

Door retargeting blijft u middels Youtube, Display en Social media advertenties in beeld bij klanten die eerder op uw website zijn geweest.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?