B2B Content

Content marketing is de kern van elke succesvolle B2B online marketing strategie. Wij maken met u aansprekende content in de vorm van artikelen, beeld en video waarmee wij u uw klant verder kunnen helpen.

Content is de kern van elke succesvolle B2B marketingstrategie

Of het nu gaat om B2B SEO, lead generatie, e-mail marketing of online betaald adverteren. Content staat altijd in het middelpunt van alles in een moderne marketingstrategie. Als toonaangevend B2B content marketingbureau helpen wij B2B bedrijven bij het definiëren van content strategieën voor hun kopers en bij het produceren van de juiste content op het juiste moment voor de juiste mensen.

Een contentstrategie op basis van een gedegen marketing scan.

Op basis van een gedegen marketing scan van uw bedrijf, concurrentie en klanten stellen wij een contentstrategie op, waarin zowel SEO is verwerkt als het beter kunnen informeren en activeren van de klant. Wij begrijpen het belang van van het in kaart brengen van het bredere B2B-koperspad en uw lead generatie doelstellingen.

Waarom B2B bedrijven voor ons kiezen

Content op basis van doelgroep

Door ons te richten op uw niche en belangrijke koperspersonen creëren wij de content waar uw klant naar op zoek is. Een wel doordachte content strategie op basis van een gedegen analyse van uw bedrijf en markt.

Content die daadwerkelijk presteert

Wij richten ons op het genereren van niche kwaliteitsverkeer via B2B SEO & content marketing, in plaats van te gaan voor de grote zoekwoorden die veel verkeer kunnen binnenhalen, maar geen leads.

Waardevollere leads

Door ons te richten op uw niche en belangrijke buyer peronsa's helpen wij de gemiddelde grote van uw leads te vergroten. We zijn op zoek naar leads van hogere kwaliteit om te zorgen voor een echt efficiënte inbound marketing strategie.

Ervaren WordPress-ontwikkelaars

Kwalitatieve SEO strategieën berusten op een grote ervaring met pagina's en het ontwerp van de website. Wij werken samen met ervaren WordPress-ontwikkelaars die ons helpen met de technische SEO.

B2B Content Marketing diensten

Content inventarisatie

Stel vast welke content u online heeft, hoe het presteert en hoe het past in uw kopersreis.

Content planning

Wij maken een gedegen content plan op basis van een gedegen analyse van uw doelgroep.

Content productie

Wij beschikken over ervaren schrijvers, videograven en fotograven voor de meest professionele content.

B2B content strategie

Wij helpen klanten bij het ontwikkelen van een B2B content strategie die lijdt tot het genereren van meer leads.

Content performance

Analyseer en monitor hoe de marketing content presteert in de zoekmachines en de betaalde advertenties.

SEO content

Monitor continue hoe uw content in de zoekmachines presteert en op welke zoekwoorden u gevonden wordt.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?